Fonó Selection - minifesztivál konferenciával és koncertekkel

2019-02-11 16:15:49

megosztás

Február 21-23. között minifesztivállal készül a Fonó: A Fonó Selection programjain a zeneház a legizgalmasabb világzenei produkciókból válogat.

"Ezek azok a produkciók, amik megmozgattak minket, amik formáltak, amik meghatározták, mit gondolunk magunkról, vagy mit gondolnak rólunk, a magyar zenéről külföldön. “Ha nincs sok időd koncertre járni, de szeretnél képben lenni, mire felfigyel most a közönség, a szakma és a kritikai sajtó itthon és külföldön egyaránt, gyere el a Fonó Selectionre és képbe hozunk! Ha ismered a résztvevő zenekarokat, akkor úgyis itt leszel.”

A sorozat 21-én a Góbé és a PásztorHóra táncházával indul, majd másnap a Meybahar görög-örmény estjével folytatódik. 22-én napközben zenei menedzsereknek, szervezőknek, zenekarok képviselőinek szóló konferenciát szervezünk, ahol a meghívott szakemberek a piac mai kihívásait járják körül kerekasztalbeszélgetések formájában. A program után gyors egyéni konzultációkra is lesz lehetőség. A konferencia látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A sorozatra a 23-ai Fonó Selection este teszi fel a koronát, amikor 5 remek formáció lép fel egy este: Básits Branka szerb és magyar gyökerekből töltekező muzsikája, az unikális Cimbalom Brothers (a Lisztes és az Unger testvérek) virtuóz formációja, Ferenczi György és Csoóri Sándor Sündi különeleges fúziója blueson és világi népzenén át, amelyek között az autentikus népzene a kapocs. Lakatos Mónika csodálatos cigány hallgatói Rostás Mihály Mazsi kíséretében, Török Tilla és Szlama Laci virtuóz népi pengetős egyéni hangú párosa.

A Fonó Selection koncertjeire ITT válthatók jegyek.
A konferencia látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Koncertek:

Február 21. (20.00 óra) Góbé és PásztorHóra táncház »»

Február 22. (20.00 óra) II. Meybahar Est – Haig Yazdjian (AM) & Yann Keerim (GR) »»

Február 23. (20.00 óra) Fonó Selection – öt koncert egy este »»

 

A konferencia részletes programja és regisztráció itt »»

 

 

 

Támogatók:

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat