Studio

 

A Fonóban kedvező körülmények között nyílik lehetőség professzionális hangfelvételek készítésére. A feljátszó helyiség, az alakítható akusztikával rendelkező 200 nm-es Nagyterem, ahol a nappal történő munka mellett, az esti koncertek is soksávos rögzítésre kerülhetnek, megőrizve az élő zene különleges pillanatait.


Számos lemez készült nálunk az elmúlt évek alatt, amire a nemzetközi sikerek és folyamatos pozitív kritikák és visszajelzések mellett, mindannyian büszkék lehetünk: Lajkó Félix Most Jöttem című lemeze, Dresch Mihály, Borbély Mihály vagy Lukács Miklós legújabb alkotásai, hogy csak párat említsünk.


A ház kellemes környezetben, meleg-konyhás büfével és társalgóval, Essex (designed by Steinway & Sons) zongorával, egy bélhúros népi bőgővel, és a híres sok száz tánházat megjárt négy és fél oktávos kis Bohák cimbalommal várja a kedves érdeklődőket.


A külön bejárattal rendelkező Kultúrpart Stúdióról bővebben az alábbi weboldalon találnak információt: www.kulturpartstudio.hu


Hangfelvételkészítéssel, valamint rendezvények hangosításával, színpadtecnikával kapcsolatos kérdéseivel az alábbi elérhetőségen keresztül kaphat tájékoztatást.


Kopcsik Márton
zenei producer / hangmérnök

https://hu.linkedin.com/in/martonkopcsik
soundcloud.com/marton-kopcsik
www.presense.hu

+36303415416
fonoszinpad@gmail.com

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat